Prisberegner

 • Grundomkostninger - tegnings materiale, projekt og fastpriserne er baseret på et badeværelse på 2,5 kvm.
  8.000
  DKK
  - Fjern
  Arkitekt/Ingeniør måler op og udarbejde arbejdstegninger. Det er vigtigt at der tages de endelige beslutninger omkring placeringer at toilet. håndvask etc.. Når de sidste ændringer er på plads, fremsendes det endeligt projekt. Husk det er vigtigt at de fornødne tilladelser er på plads. Det er forskelligt fra kommune til kommune hvorvidt det kræver byggetilladelse. Spørg dog altid foreningen om der er særlige forhold at tage hensyn til.
 • Nedrivning og klargøring, demontering af EL og VVS. Opbrydning af gulv og klargøring af eksisterende vægge.
  0
  DKK
  + Vælg
  Når projektet startes op vil det ske med en afdækning af gulv fra hoveddør til badeværelse. Nærmeste dør til stue etc. vil blive dækket af med plastik. (ønskes yderligere adgangsdøre afdækkes så husk at noter dette i prisberegner). Bigbag placeres på vej i nærheden af opgangen ligesom der opsættes nøgleboks til arbejdsstedet. El og VVS installationer i og omkring arbejdsområdet demonteres. Nødvendige lofter, vægge og gulve demonteres og bæres til bigbag. Afdækning fjernes dagligt og der rengøres dagligt. Bigbag fjernes når de er fyldte. Vores arbejdsdage er normalt mandag til fredag (somme tider også lørdag) fra kl. 7.00 - kl. 17.00. Vigtigt: undersøg om der i ejendommen er særlige regler for arbejdstid etc.
 • Fremføring af faldrør til gulvafløb 155 x 155 mm firkantet i gulv.
  13.750
  DKK
  + Vælg
  Efter opbrydning af gulv og faldrør i gulv er frilagt, vurderes om der kan laves afløb til nyt gulvafløb i etageadskillelse. Måske er det nødvendigt at komme til underbo for at kunne lave den rigtige løsning. Der kan komme ekstra pris for reparation af loft hos underbo. Der laves nyt afløb fra eksisterende faldstamme til ny placering af gulvafløb firkantet 155mm x 155mm. Der kan tilvælges at ændre dette til Unidrain.
 • Fremføring af faldrør til nyt gulvstående toilet, inklusive vandinstallation.
  12.000
  DKK
  + Vælg
  Ændring af eksisterende afløbsrør til ny toiletplacering, nyt afløbsrør fremføres til ny placering med nødvendigt fald. Ifø Sign gulvmodel monteres. Fra ny vandinstallation føres nyt koldtvandsrør til toilet. Såfremt der ønskes vægmonteret toilet, kan dette tilvælges.
 • Montering af væg monteret (Grohe Rainshower 210) brusearmatur inklusive skjult rørføring, inklusive brusestang og håndbruser.
  10.800
  DKK
  + Vælg
  Fra ny vandforsyning trækkes pexrør i gulv og væg. Installation afsluttes med indmuringsdåser midt i brusekabine, som regel på samme væg hvor afløb er placeret. Brusearmatur afsættes ca. 105/110 cm. over gulv. Når flisearbejdet er udført, monteres Grohe Rainshower 210 med håndbruser. (HUSK at tilvælge Rainshower hvis det er Jeres valg)  Indmuringsbatteri kan tilvælges.
 • Faldrørsinstallation samt montering af Ifö håndvask 50x35 med synligt afløb til gulv, inklusive puch-up bundventil.
  7.000
  DKK
  + Vælg
  Fra faldstamme, ny eller eksisterende, fremføres afløbsrør til ny placering af håndvask. Afløb monteres så vidt muligt skjult. Der leveres og monteres ny håndvask Ifö 50 x 31 cm. som monteres med vandlås.
 • Montering af Grohe håndvaskbatteri, inklusive skjult rørføring samt afspærringsventiler under vask.
  12.000
  DKK
  + Vælg
  Fra ny vandinstallation føres 15 mm pexrør i gulv/væg frem til håndvask. Installation afsluttes i væg med forkromede afspærringsventiler under håndvask. Blandingsbatteri monteres i håndvask. Der kan tilvælges indmuringsbatteri.
 • Forstærkning af gulv, støbning med fald til afløb og vådrumssikring.
  DKK
  + Vælg
  Det gamle gulv brydes op til fast og stabilt underlag. De eksisterende strør er normalt nok til at bære det nye gulv. Det kan ske at der skal bygges yderligere forstærkning for at kunne bære. Lewis plader og støbenet lægges med mindst 50 mm beton med fald til gulvafløb. Støbenet potential udlignes (EL sikkerhed). Gulvet vådrumssikres i henhold til Gældende regler, se SBI anvisning 252.
 • Lægning af gulvklinker 60x60 grå incl. sokkel (stenpris pr. kvm 170)
  0
  DKK
  + Vælg
  Efter støbning af gulv, lægges der vådrumssikring samt pålægges gulvklinker. Som standard lægges 60x60 cm lys grå klinke med ca. 7 cm. sokkelkant på alle vægge udenfor bruseområdet. Klinkepris pr kvm  kr. 170,00 Klinkerne fuges med Manhattan grå cementfuge på fladerne og i hjørnesamlinger (væg og gulv) med Manhattan silikonefuge.
 • Eventuelt udvidelse af badeværelse, opsætning af nye vægge med stålregler og 2 lag gips (i badeværelse vådrumsgips), vådrumssikres i henhold til lovgivning klar til maling.
  DKK
  + Vælg
  Såfremt badeværelset skal udvides vil der blive skåret op i det eksisterende gulv og gulvet forstærkes som beskrevet i afsnittet "forstærkning af gulv". I forbindelse med de nye vægge og/eller klargøring af eksisterende vægge, trækkes nyt strøm fra afbryder til badeværelse. Nye kabler til væg/loft udtag, nye spot, stikkontakt ved vask samt strøm til hygrostatstyret udsugning. Nye vægge opsættes med stålregler, isolering og 1 lag gips på udvendig side af badeværelse. Væg afsluttes med hvidt standard fodpanel 68 mm. På indvendig side afsluttes med vådrums gips eller fiberplade.
 • Opsætning af fast glasvæg standard ca. 80 cm x 200 cm som brusenichens tredje væg, beslag chrom/alu.
  10.000
  DKK
  + Vælg
  Opsætning af glasvægge og glasdøre vil altid ske som det sidste i forløbet. Er det glasvægge/døre vi leverer, vil glarmester komme ud i badeværelse og opmåle når alle øvrige arbejder er afsluttet. Glarmester opmåler, producerer og monterer efterfølgende. Det skal forventes at der kan gå op til 3 uger for montering af speciel målte glasvægge/døre.
 • Opsætning af glasdør til bruseniche 80 cm cx 200 cm på væg, (kræver 3 sider), beslag krom/alu
  10.000
  DKK
  + Vælg
  Opsætning af glasvægge og glasdøre vil altid ske som det sidste i forløbet. Er det glasvægge/døre vi leverer, vil glarmester komme ud i badeværelse og opmåle når alle øvrige arbejder er afsluttet. Glarmester opmåler, producerer og monterer efterfølgende. Det skal forventes at der kan gå op til 3 uger for montering af speciel målte glasvægge/døre.
 • Montering af udsugning og opsætning af nedhængt loft, min. 12 cm (afstandskrav belysning), med inspektionslem, hygrostatstyret udsugning, afsluttet med 2 lag vådrumsgips klar til maler.
  8.000
  DKK
  + Vælg
  Som standard nedsænkes loftet i nyt badeværelse, dog sænkes det altid mindst muligt for at bevare så meget lofthøjde som muligt. Det betyder mindst ca. 5 cm hvis ikke der ønskes spot i loft, og mindst 12 cm såfremt der ønskes spot i loft (lovkrav ). Loftet opsættes så vidt muligt på stålregler med 2 lag gips. Såfremt der er installationer (El eller VVS) over loftet, monteres hvid inspektionslem ca. 20x20 cm alt efter tilgængeligheden.
 • Maling af loft og vægge i badeværelse, samt gerigter og dør.
  DKK
  + Vælg
  Vægge udenfor brusenichen og lofter vådrumsbehandles i henhold til lovgivningen (SBI  anvisning 252). Lofter og vægge spartles med vådrumsspartel og slibes. Afsluttes med maling, glans 25 hvid vådrumsmaling. Dør og gerigter i badeværelset letslibes males med RAL 9010 (hvid) glans 40.
Produkter
Enheder
Pris
Total pris inkl. moms og tillæg:
0 DKK