Prisberegner

 • Grundomkostninger - tegnings materiale og projekt.
  8.000
  DKK
  - Fjern
  Designer måler op og udarbejde arbejdstegninger. Det er vigtigt at der tages de endelige beslutninger omkring placeringer at toilet. håndvask etc.. Når de sidste ændringer er på plads, fremsendes det endeligt projekt. Husk det er vigtigt at de fornødne tilladelser er på plads. Det er forskelligt fra kommune til kommune hvorvidt det kræver byggetilladelse. Spørg dog altid foreningen om der er særlige forhold at tage hensyn til.
 • Nedrivning og klargøring, demontering af EL og VVS. Opbrydning af gulv og klargøring af eksisterende vægge.
  0
  DKK
  + Vælg
  Når projektet startes op vil det ske med en afdækning af gulv fra hoveddør til badeværelse. Nærmeste dør til stue etc. vil blive dækket af med plastik. (ønskes yderligere adgangsdøre afdækkes så husk at noter dette i prisberegner). Bigbag placeres på vej i nærheden af opgangen ligesom der opsættes nøgleboks til arbejdsstedet. El og VVS installationer i og omkring arbejdsområdet demonteres. Nødvendige lofter, vægge og gulve demonteres og bæres til bigbag. Afdækning fjernes dagligt og der rengøres dagligt. Bigbag fjernes når de er fyldte. Vores arbejdsdage er normalt mandag til fredag (somme tider også lørdag) fra kl. 7.00 - kl. 17.00. Vigtigt: undersøg om der i ejendommen er særlige regler for arbejdstid etc.
 • Indskæring på faldrør og fremføring af faldrør til standard gulvafløb 155 x 155 mm firkantet i gulv.
  3.500
  DKK
  + Vælg
  Efter opbrydning af gulv og faldrør i gulv er frilagt, vurderes om der kan laves afløb til nyt gulvafløb i etageadskillelse. Måske er det nødvendigt at komme til underbo for at kunne lave den rigtige løsning. Der laves nyt afløb fra eksisterende faldstamme til ny placering af gulvafløb firkantet 155mm x 155mm. Der kan tilvælges at ændre dette til Unidrain.
 • Indskræring på faldrør og fremføring af faldrør til nyt gulvstående toilet, inklusive vandinstallation og softluk sæde.
  3.000
  DKK
  + Vælg
  Ændring af eksisterende afløbsrør til ny toiletplacering, nyt afløbsrør fremføres til ny placering med nødvendigt fald. Fra ny vandinstallation føres nyt koldtvandsrør til toilet. Toilet monteres med softluk sæde.
 • Montering af væg monteret (Grohe) brusearmatur inklusive skjult rørføring, inklusive brusestang og håndbruser.
  9.000
  DKK
  + Vælg
  Fra ny vandforsyning trækkes pexrør i gulv og væg. Installation afsluttes med indmuringsdåser midt i brusekabine, som regel på samme væg hvor afløb er placeret. Brusearmatur afsættes ca. 105/110 cm. over gulv. Når flisearbejdet er udført, monteret Grohe Rainshower med håndbruser.
 • Ny faldrørsinstallation samt montering af Ifø håndvask 50x35 med synligt afløb til gulv, inklusive puch-up bundventil.
  2.100
  DKK
  + Vælg
  Fra faldstamme, ny eller eksisterende, fremføres afløbsrør til ny placering af håndvask. Afløb monteres så vidt muligt skjult. Der leveres og monteres ny håndvask Ifö 50 x 31 cm. som monteres med vandlås.
 • Montering af Grohe håndvaskbatteri, inklusive skjult rørføring samt afspæringsventiler under vask.
  2.000
  DKK
  + Vælg
  Fra ny vandinstallation føres 15 mm pexrør i gulv og væg frem til håndvask. Installation afsluttes i væg med forkromede afspærringsventiler under håndvask. Grohe Eurosmart blandingsbatteri monteres i håndvask.
 • Forstærkning af gulv, støbning med fald til afløb og vådrumssikring.
  DKK
  + Vælg
  Det gamle gulv brydes op til fast og stabilt underlag. De eksisterende strør er normalt nok til at bære det nye gulv. Det kan ske at der skal bygges yderligere forstærkning for at kunne bære. Lewis plader og støbenet lægges med mindst 50 mm beton med fald til gulvafløb. Støbenet potential udlignes (EL sikkerhed). Gulvet vådrumssikres i henhold til Gældende regler, se SBI anvisning 252.
 • Lægning af gulvklinker 60x60 grå incl. sokkel (stenpris pr. kvm 150)
  0
  DKK
  + Vælg
  Efter støbning af gulv og udlægning af vådrumssikring, pålægges gulvklinker. Som standard lægges 60x60 cm lys grå klinke med ca. 7 cm. sokkelkant på alle vægge udenfor bruseområdet. Klinkerne fuges med Manhattan grå cementfuge på fladerne og i hjørnesamlinger (væg og gulv) med Manhattan silikonefuge.
 • Udvidelse af badeværelse, opsætning af nye vægge med stålregler og 2 lag gips (i badeværelse vådrumsgips), vådrumssikres i henhold til lovgivning klar til maling.
  9.080
  DKK
  + Vælg
  Såfremt badeværelset skal udvides vil der blive skåret op i det eksisterende gulv og gulvet forstærkes som beskrevet i afsnittet "forstærkning af gulv". I forbindelse med de nye vægge og/eller klargøring af nye vægge, trækkes nyt strøm fra afbryder til badeværelse. Nye kabler til væg/loft udtag, nye spot, stikkontakt ved vask samt strøm til hygrostatstyret udsugning. Nye vægge opsættes med 70 mm stålregler, 70 mm. isolering og 2 lag gips på udvendig side af badeværelse, afsluttes med hvidt standard fodpanel 68 mm. På indvendig side monteres 1 lag krydsfiner afsluttes med 1 lag vådrumsgips eller fiber (Wedi) plade. (Krydsfiner fordi så er det til at fastgøre ordentligt i væggen).
 • Opsætning af fast glasvæg standard ca. 80 cm x 200 cm som brusenichens tredje væg, beslag chrom/alu.
  4.800
  DKK
  + Vælg
  Opsætning af glasvægge og glasdøre vil altid ske som det sidste i forløbet. Er det glasvægge/døre vi leverer vil glarmester komme ud i badeværelse og opmåle når alle øvrige arbejder er afsluttet. Glarmester opmåler, producerer og monterer efterfølgende. Det skal forventes at der kan gå op til 3 uger for montering af speciel målte glasvægge/døre.
 • Opsætning af glasdør til bruseniche 80 cm cx 200 cm (kræver 3 sider), beslag chrom alu
  6.000
  DKK
  + Vælg
  Opsætning af glasvægge og glasdøre vil altid ske som det sidste i forløbet. Er det glasvægge/døre vi leverer vil glarmester komme ud i badeværelse og opmåle når alle øvrige arbejder er afsluttet. Glarmester opmåler, producerer og monterer efterfølgende. Det skal forventes at der kan gå op til 3 uger for montering af speciel målte glasvægge/døre.
 • Opsætning af nedhængt loft, min. 12 cm (afstandskrav belysning), med inspektionslem, hygrostatstyret udsugning, afsluttet med 2 lag vådrumsgips klar til maler.
  0
  DKK
  + Vælg
  Som standard nedsænkes loftet i nyt badeværelse, dog sænkes det altid mindst muligt for at bevare så meget lofthøjde som muligt. Det betyder mindst ca. 5 cm hvis ikke der ønskes spot i loft, og mindst 12 cm såfremt der ønskes spot i loft (lovkrav ). Loftet opsættes så vidt muligt på stålregler med 2 lag gips (sidste lag vådrums gips). Såfremt der er installationer (El eller VVS) over loftet, monteres hvid inspektionslem ca. 20x20 cm alt efter tilgængeligheden.
 • Maling af loft og vægge i badeværelse, samt gerigter og dør.
  DKK
  + Vælg
  Vægge udenfor brusenichen og lofter vådrumsbehandles i henhold til lovgivningen (SBI  anvisning 252). Lofter og vægge spartles med vådrumsspartel og slibes. Afsluttes med maling, glans 25 hvid vådrumsmaling. Dør og gerigter i badeværelset letslibes males med RAL 9010 (hvid) glans 40.
Produkter
Enheder
Pris
Total pris inkl. moms og tillæg:
0 DKK