Badeværelser

Specialister i badeværelser

Hos Viteq er vi stolte af at være specialister i at skabe badeværelser af højeste kvalitet. Med vores mange års erfaring i branchen har vi opbygget en solid ekspertise, der gør os i stand til at løfte alle typer af badeværelsesprojekter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at skabe et badeværelse, der ikke kun er funktionelt og smukt, men som også holder i mange år fremover.

For at opnå dette har vi en bred vifte af egne kompetente medarbejdere og få samarbejdspartnere. Dette giver os mulighed for at levere en totalløsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Fra design og planlægning til installation og afsluttende finpudsning, kan vi garantere, at vores team af eksperter vil guide dig gennem hele processen og sikre, at resultatet bliver præcis, som du drømmer om.

Skræddersyet løsninger

Vi ved, at hvert badeværelse er unikt, og derfor er vi dedikerede til at levere personlig service og skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din stil og dine præferencer. Vores fokus på kvalitet og detaljer strækker sig også til de materialer, vi benytter. Vi anvender kun produkter fra de førende mærker inden for sanitet, fliser og badeværelsesmøbler, og vi er altid opdaterede på de nyeste trends og teknologier, så du kan være sikker på, at dit badeværelse er både moderne og tidløst. Når I har besluttet jer tegner vores arkitekt, i samarbejde med Dem, badeværelset op, så alt er overskueligt inden opstart.

Vi er certificeret i Orbital Systems. Det er en teknologi, der gør det muligt for dig at spare op til 90% på dit vandforbrug, og det bruger op til 80% mindre energi. Kontakt os for at høre mere om muligheder for vand- og energibesparende løsninger.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lad os hjælpe dig med at skabe det badeværelse, du altid har drømt om. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov, og lad os sammen finde den løsning, der passer bedst til dig.

Du kan kontakte os på telefon 46 91 30 30 eller på mail viteq@viteq.dk. Du kan også prøve vores prisberegner eller blot udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.